LUMA E-FOILS

E-FOILS

E-FOILS

E-FOILS

száguldj a víz felett

2024 legmenőbb játékszere lehet.

Az E-Foilozás az emberek többségének még mindig ismeretlen, nem tudják sokan, hogy ezt most eszik vagy isszák? Tény, hogy egyre népszerűbbé kezd válni a vízisportok kedvelőinek körében. Nem egyszer kaptuk meg azokat a kérdéseket, hogy; „Akkor ez most egy elektromos SUP?”, „Ez benzines?”, „Kell hozzá jogsi?”, „Hol használhatom?”, „Nagyon drága?” Ezek mind jogos feltevések egy laikus számára, amikre választ szeretne kapni. 

Nehézség
70%
Élmény
100%

Mi is az az E-FOILS?

Egy propelleres szárnnyal ellátott szörfdeszkáról van szó, aminek a kialakítása és könnyű karbon szerkezete miatt nagy felhajtóerővel rendelkezik, ezzel kiemeli a vízből annak használóját, aki könnyedén tud siklani a víz felett. Teljesen elektromos, egy vezeték nélküli kontroller segítségével lehet irányítani a deszka gyorsulását, végsebességben pedig akár a 45km/h is elérhető. Mivel elektromos és jogosítvány sem szükséges hozzá, mert nem számít kishajónak sem, szinte bármilyen vízfelületen használható, az ottani előírásokat betartva.

Na de mi is az a LUMA? Rengeteg Foil márkáról hallhattunk már, erről eddig miért nem? 

A LUMA E-FOILS 2024-elején debütált a BUDAPEST BOAT SHOW keretein belül, de annak ellenére, hogy új, ismeretlen márkaként jelent meg, nagy sikernek örvendett. A február 22-26-ig tartó kiállítás alatt számos deszkát sikerült értékesítenünk, illetve, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk ügyfeleinktől.

Sokszor ismétlődő kérdés, hogy hol is készülnek ezek a deszkák, miből vannak, elég strapabíróak-e?

Szingapúrban gyártják a deszkáinkat, az összes karbon elem ott készül, beleértve a testet, szárnyakat és a Foil részét is. Az összes deszkánkban lévő elektronika a dél-koreai Samsung és LG gyárból érkezik és ezek az elemek is a Szingapúrban kerülnek beszerelésre. Gyártónk évtizedes tapasztalattal rendelkezik sportszerek gyártása terén, fokozottan ügyel a magas minőségre, hogy az ügyfeleinknek sok éven át megbízható társa legyen az általuk választott E-Foil.

Miben nyújtunk többet versenytársainktól? Miért érdemes minket választani?

A jelenleg piacon lévő gyártók több éves tapasztalattal rendelkeznek, és magas minőségű deszkákat forgalmaznak, akárcsak mi. A fő különbség az árak tekintetében jelenik meg. Ár-érték arányban a piacon az egyik legjobb deszkát mi kínáljuk, a hasonló teljesítményű, minőségű és üzemidővel rendelkező E-Foilok között.

Szerviz, garancia?

Országos szervízhálózatunknak köszönhetően gyorsan szervizeljük a deszkákat, ha bármilyen probléma adódna használat közben. Ebben első számú partnerünk, a Dornyi Yacht Kft, akik évtizedek óta foglalkoznak elektromos hajók, Jet-Ski-k és szörfdeszkák szervízelésével, így nem volt kérdés, ők a számunkra legmegfelelőbb választás.

Terveink a 2024-es évre!

Májustól megnyitja kapuit első kölcsönzőnk, a Hódmezővásárhelyen található Sun City szabadidőközpontban. A 3 wakeboard pálya és Jet-ski tó mellet az érdeklődőknek E-Foil kölcsönzésre is lehetőségük lesz, ahol profi oktatóink segítségével ismerkedhetnek meg ezzel a sportággal. Azoknak sem kell sokat várni, akik mindezt a Balatonon próbálnák ki, ugyanis júniusban Balatonalmádiban is lesz kölcsönzési lehetőség, hogy minél többen élvezhessék az E-Foilozás élményét.

Nyílt napokból sem lesz hiány, július 6-án a Balatonfenyvesi Yacht Club-ban tartjuk a nyár egyik, a számunkra legnagyobb vízisport napját, ahol az E-Foilozáson kívül számos programmal készülünk a résztvevőknek. Ezen kívül még több esemény is szervezés alatt áll, további részleteket később osztunk meg erről.

A szeptemberi Balaton Boat Show-n is részt veszünk, ahol saját vízisport ruházatunk megjelenését tervezzük, de az sem elképzelhetetlen, hogy a 2025-re szánt új deszkánk is ott kerül bemutatásra.

Hosszú távú célunk betörni a hazai és nemzetközi piacra, a későbbiekben akár külföldön is szeretnénk kölcsönzőket nyitni, ezzel még népszerűbbé tenni termékeinket és magát az E-Foilozást.

kuponkód

SportMarket

Luma E-Foils

KUPONKÓD

sportterkep01

5 %

További kedvezményekért irány a